Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Drepturile homosexualilor
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Dezbateri pe termen lung
pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Musculin
Pe 21 iunie a.c. se împlinesc 8 ani de când Guvernul României a adoptat Ordonanţa de urgenţă nr. 89/2001, care a abrogat articolul 200 din Codul Penal şi a modificat textele altor articole care se refereau la infracţiuni privitoare la viaţa sexuală, pentru a elimina orice discriminare pe motiv de orientare sexuală din Codul Penal.

Acest act legal a pus capăt în mod oficial unei perioade de 65 ani, de la introducerea în anul 1936 a articolului 431 din Codul Penal Carol al II-lea care incrimina relaţiile de inversiune sexuală până la abrogarea în anul 2001 a articolului 200 din Codul Penal ce data din 1968, perioadă în care comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali) din România a fost supusă nenumărator acte de discriminare şi represiune din partea instituţiilor Statului şi a reprezentanţilor acestora.

In ciuda acestui progres remarcabil, membrilor comunităţii LGBT din România încă nu le este respectat dreptul fundamental de a-şi întemeia o familie, deşi acest drept este prevăzut în articolul 48 (1) din Constituţia României: Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor, - articol în care nu se face nici o referire la si nici o distincţie între sexul soţilor.

De aceea, în Rezoluţia din 14 ianuarie 2009 referitoare la situaţia drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană în perioada 2004–2008 (2007/2145(INI)), Parlamentul European (...)

71. consideră că remarcile discriminatorii formulate de responsabilii politici sau sociali sau de liderii religioşi la adresa homosexualilor alimentează ura şi violenţa şi solicită organelor responsabile condamnarea lor;

72. în această privinţă, aprobă fără rezerve iniţiativa Franţei, sprijinită de altfel de toate statele membre, în favoarea unei dezincriminări a homosexualităţii, având în vedere că în 91 de ţări din afara Uniunii Europene homosexualitatea reprezintă în continuare o infracţiune, în unele cazuri fiind chiar o infracţiune pasibilă de pedeapsa capitală;

73. salută publicarea primului raport tematic al Agenţiei Uniunii Europene pentru Drepturile Fundamentale, elaborat la cererea Parlamentului European, cu privire la homofobie şi discriminarea pe bază de orientare sexuală în statele membre ale UE şi îndeamnă statele membre şi instituţiile Uniunii Europene să urmeze fără întârziere recomandările Agenţiei sau să ofere explicaţii în legătură cu motivele deciziei de a nu le da curs;

74. reaminteşte tuturor statelor membre că, în virtutea jurisprudenţei ...ţii Europene a Drepturilor Omului, libertatea de asociere se poate exercita chiar dacă opiniile celor care o exercită sunt contrare opiniilor majorităţii, şi că, în consecinţă, interdicţia discriminatorie cu privire la marşuri, precum şi orice nerespectare a cerinţei de a oferi protecţia necesară celor care participă la acestea, contravine principiilor garantate de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului, de articolul 6 din Tratatul UE, referitor la valorile şi principiile comune ale Uniunii Europene şi de Cartă;

75. invită statele membre care au adoptat reglementări în privinţa parteneriatului între persoane de acelaşi sex să recunoască dispoziţiile adoptate de alte state membre, care au efecte similare; invită aceste state membre să propună lini directoare pentru recunoaşterea reciprocă, între statele membre, a legislaţiei existente, în vederea garantării faptului că libertatea de circulaţie în Uniunea Europeană a cuplurilor de persoane de acelaşi sex se aplică în condiţii egale cu cele pentru cuplurile heterosexuale;

76. solicită insistent Comisiei să prezinte propuneri care să garanteze aplicarea de către statele membre a principiului recunoaşterii reciproce în cazul cuplurilor homosexuale, căsătorite sau înregistrate ca parteneri civili, mai ales atunci când acestea îşi exercită dreptul la liberă circulaţie, în temeiul legislaţiei UE;

77. invită statele membre care nu au întreprins încă acest demers să ia măsuri legislative pentru a combate discriminarea pe bază de orientare sexuală cu care se confruntă unele cupluri, aplicând principiul egalităţii;


Câţiva Membri români ai Parlamentului European - care probabil vor dori să-i sprijiniţi să obţină încă un mandat la alegerile pentru Parlamentul European din iunie anul acesta - au ţinut sa facă următoarele declaraţii:

Dragoş Florin David (PDL, grupul PPE-DE), în scris. − Am votat împotriva acestui raport deoarece în el se regăsesc abordări referitoare la încurajarea avorturilor multiple, căsătoriilor între cupluri de acelaşi sex sau autonomiei pe criterii etnice.

Marian-Jean Marinescu (PDL, grupul PPE-DE), în scris. − Raportul referitor la situaţia drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană include amendamente depuse de mine pe care le consider importante pentru cetăţenii români (de exemplu, amendamentul referitor la eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii pentru cetăţenii noilor state membre).

De asemenea, sunt de acord cu multe aspecte promovate de raport, cum ar fi: strategia pentru integrarea romilor, protejarea minorităţilor, drepturile lucrătorilor migranţi sau protecţia copilului.

Raportul cuprinde însă şi unele referiri care pun la îndoiala unele principii fundamentale ale societăţii româneşti (precum considerarea familiei ca element de bază al societăţii) sau care contravin legislaţiei româneşti (precum consumul de droguri).

Din aceste motive, la votul final, am votat împotrivă.


Nicolae Vlad Popa (PDL, grupul PPE-DE), în scris. − Este de la sine înţeles că PPE şi PD-L preţuiesc şi respectă drepturile fundamentale ale omului şi iau atitudine fermă când acestea sunt încălcate.

Am votat împotriva raportului Catania referitor la situaţia drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană în perioada 2004-2008, întrucât raportorul şi-a depăşit mandatul, făcându-se recomandări şi comentarii care depăşesc perioada 2004-2008, la care era obligat să se raporteze. În loc să se ocupe de cazuri concrete de încălcare a drepturilor omului, raportorul Catania comentează şi recomandă ţărilor membre să aplice reglementări care intră în contradicţie cu normele de drept naţionale. Astfel, în art. 38 şi 76 se foloseşte noţiunea de căsătorie pentru persoane de acelaşi sex, lucru ce încalcă nu numai concepţiile noastre religioase, dar şi pe cele juridice şi doctrinare.

La art. 149 se vorbeşte despre legalizarea consumului de droguri, lucru care încalcă legea penală românească.

Deşi iniţiativa unui raport privind situaţia drepturilor omului în Uniunea Europeană este lăudabilă, iar unele menţiuni din acest raport sunt corecte, având în vedere cele sesizate mai sus, am votat împotrivă.Care este opinia Dvs. în legătură cu această decizie a Parlamentului European? Dar în legătură cu declaraţiile de mai sus ale unor MEP din România?
Europeanul
Cu ce ma afecteaza pe mine ca Gigel se casatoreste cu Ionel sau cu Maricica? De ce trebuie sa ne dam mereu cu parerea in legatura cu alegerile altora?

Nu inteleg cum isi permite cineva - statul, politicienii, Biserica, societatea civila - sa hotarasca cine poate beneficia de niste drepturi si cine nu.

E ca si cum s-ar da o lege care sa le interzica romilor sa aiba copii deoarece exista prejudecata ca acestia i-ar putea abandona sau trimite la cersit.

In teorie, toti cetatenii Romaniei sunt egali in drepturi, dar in practica unii sunt mai egali decat altii pentru ca se pot casatori cu cine vor ei, in timp ce altora nu le este permis acest lucru. Argumentul des invocat impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex este ca ar deschide calea catre poligamie, insa acesta este un argument fals, intrucat poligamia este interzisa tuturor cetatenilor romani, fara nici o discriminare, in timp ce casatoria este interzisa doar homosexualilor.

Statul roman da dovada de ipocrizie atunci cand interzice intr-o lege orice forma de discriminare (inclusiv pe criteriul orientarii sexuale) si infiinteaza un Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii care sa se asigure ca legea e aplicata corect ca dupa aceea sa incalce el insusi aceasta lege si sa discrimineze unii cetateni pe baza altei legi (Codul Familiei, in vigoare in aceeasi forma inca din anii '60).
Europeanul
Citeaza (bulache @ Feb 7 2009, 02:46 PM) *
ia mai dai dq de bulangii


La cine anume va referiti: la europarlamentari in general sau la europarlamentarii romani care au facut acele declaratii?
bulache
Citeaza (Europeanul @ Feb 7 2009, 03:22 PM) *
La cine anume va referiti: la europarlamentari in general sau la europarlamentarii romani care au facut acele declaratii?

lesbi, gay , transmutanti
ghe
Citeaza (bulache @ Feb 7 2009, 03:46 PM) *
lesbi, gay , transmutanti

pot sa adaug aici si pe magistrati, pe tigani, pe borfasi, pe toate scursurile? pot? smile.gif
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 7 2009, 02:26 PM) *
Cu ce ma afecteaza pe mine ca Gigel se casatoreste cu Ionel sau cu Maricica? De ce trebuie sa ne dam mereu cu parerea in legatura cu alegerile altora?

Uite, io aleg ca vreau sa fac sex cu caini si adolescenti (peste 16, momentan, astept legea cu 14 sau chiar 12 ani) in fata ta si a copiilor tai, la urma urmei ce tre sa-ti dai tu cu parerea in legatura cu alegerea mea. Si mai aleg sa-mi bag in anus doi castraveti si cer sa mi se creeze niste locuri speciale in autobuz, pentru cei care tin 2 castraveti in anus. Asa imi place mie, ce treaba ai tu cu alegerea mea? Si vreau sa ma si insor cu unul din castraveti, ca n-am voie la poligamie. Si o sa cer si asistenta sociala cand s-o ofili castravetele.

europene, ce fac eu acasa e treaba mea, si nu intereseaza pe nimeni, cata vreme o fac astfel sa nu deranjez pe nimeni. daca vreau insa sa impun perversiunile mele ca fiind conforme standardului, sa defilez cu castraveti infipti in posterior, sa cer ca la scoala sa se predea ca e bine sa-ti bagi castraveti in posterior si sa pun egalitate intre niste perversiuni si normalitate deja devine problema ta. capisci?
Nelamuritul
Citeaza (Europeanul @ Feb 7 2009, 02:26 PM) *
Cu ce ma afecteaza pe mine ca Gigel se casatoreste cu Ionel sau cu Maricica?
E ca si cum s-ar da o lege care sa le interzica romilor sa aiba copii deoarece exista prejudecata ca acestia i-ar putea abandona sau trimite la cersit.

Doua nelamuriri:
a.) Gigelule de Luxembourg, pina la urma cu cine te casatoresti? smile.gif
b.) prejudecata exista? sau convingerea? -referitor la legea propusa de asa-zisul "European".
gigel de luxembourg
Citeaza (Nelamuritul @ Feb 7 2009, 06:14 PM) *
Doua nelamuriri:
a.) Gigelule de Luxembourg, pina la urma cu cine te casatoresti? smile.gif
b.) prejudecata exista? sau convingerea? -referitor la legea propusa de asa-zisul "European".

nu stiu ce sa ma fac, imi plac femeile insa asta ma face un pic invechit, comunist si retrograd. sunt intr-o mare trilema (ca nici castravetii nu sunt de lepadat).
BUBULOIU
Bravo "gigel de luxembourg"!

"Pizdosnicii" incearca sa impuna "alegerea" lor ca o stare de normalitate, insa si eu doresc sa imi mentin dreptul de a alege, si aleg sa fiu contra lor si pro-decenta. Insa cu castravetii ce fac??? smile.gif , ca la cat ne zguduie autobuzele, au inceput sa ma cam incomodeze....
Musafir
Citeaza (gigel de luxembourg @ Feb 7 2009, 07:42 PM) *
nu stiu ce sa ma fac, imi plac femeile insa asta ma face un pic invechit, comunist si retrograd. sunt intr-o mare trilema (ca nici castravetii nu sunt de lepadat).

Ai dreptate... acum e la modă să fi tolerant, dacă zici că nu eşti de acord cu homalăii (open minded!?!?), gata eşti un discrimant fără scrupule.

On topic: Ideea e ca nu mă interesează ce fac alţii în cuibuşorul lor de nebunii, DAR nu pot admite căsătorii între persoane de acelaşi sex (sexul cu care s-au născut, bineînţeles), mai ales să adopte un copil!!!! De asemenea nu sunt de acord cu gay-paradurile şi în general cu manifestările publice gay de orice fel. Consider homosexualitatea, în general, o boală mintală (în marea majoritate) care trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Concepţiile bolnave ale unora (cei de mai sus) nu trebie să ajungă în nici un fel la copii. Nu sunt homofob, dar asta e părerea mea.
de la Casierie
Citeaza (Europeanul @ Feb 7 2009, 03:22 PM) *
La cine anume va referiti: la europarlamentari in general sau la europarlamentarii romani care au facut acele declaratii?

hai gata , treci pe la casierie si ia-ti solda:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fişier:Botswana-bancnota.jpg
succesuri!
XY-man
Citeaza (Musafir @ Feb 7 2009, 08:32 PM) *
Ai dreptate... acum e la modă să fi tolerant, dacă zici că nu eşti de acord cu homalăii (open minded!?!?), gata eşti un discrimant fără scrupule.

On topic: Ideea e ca nu mă interesează ce fac alţii în cuibuşorul lor de nebunii, DAR nu pot admite căsătorii între persoane de acelaşi sex (sexul cu care s-au născut, bineînţeles), mai ales să adopte un copil!!!! De asemenea nu sunt de acord cu gay-paradurile şi în general cu manifestările publice gay de orice fel. Consider homosexualitatea, în general, o boală mintală (în marea majoritate) care trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Concepţiile bolnave ale unora (cei de mai sus) nu trebie să ajungă în nici un fel la copii. Nu sunt homofob, dar asta e părerea mea.Daca tu nu esti homofob, atunci cum te-ai clasifica? Si cum totul este relativ..., da, homosexualitatea a fost o boala, dar doar pana an anii '70.
XY-man
Andrei se casatoreste cu Bogdan, amandoi au o pus bani, au cumparat o casa si tot restul, dar bunurile au fost trecute in acte pe numele lui Bogdan. Logic, nu sunt casatoriti...

Varianta 1. Bogdan moare fara sa isi faca vreun testament. Parintii sai...care nu au vrut sa mai auda de fiul lor nimic timp de 20 de ani...pentru faptul ca era homo... sunt preocupati acum pentru impartirea mostenirii. Ca urmare il scot afara din casa pe Andrei.Conform legilor "hetero" nu are nici un drept la absolut nimic din locuinta respectiva.

Varianta 2. Bogdan apuca sa isi faca un testament si lasa totul lui Andrei. Din pacate acesta trebuie sa plateasca un impozit pe mostenire, impozit pe care nu l-ar fi platit daca ar fi fost legal ...vaduv.
Foarte multe probleme legale se rezolva doar printr-un simplu act. Faimosul certificat de casatorie.

Pot spune ca viata a 80% dintre homosexualii romani nu are nimic in comun cu glamor-ul paradei gay, care efectiv exita doar pentru motivul de a atrage atentia ca existam...(da...sunt intre cele 10 procente din populatie).
Pot spune ca multi dintre homosexualii romani de o anumita varsta sunt casatoriti. Da, erau obligati inainte de 89..asa au ajuns sa isi distruga multi viata si sanatatea mintala, si nu numai a lor..ci si a bietelor sotii. Din pacate multi dintre ei nici nu mai pot percepe ipocrizia in care traiesc. Poarta sentimentul de vinovatie si crima adanc implantat de societatea româno-comunista.

Sa luam de exemplu Spania, o tara foarte catolica unde casatoria intre doua persoane de acelasi sex...au fost normalizate prin lege. Nu au cazut smoala si pucioasa din cer, nu a murit nici un preacuvios si toata lumea isi vede de treaba.
Un cetatean liber intr-o tara li
Citeaza (Musafir @ Feb 7 2009, 08:32 PM) *
Ai dreptate... acum e la modă să fi tolerant, dacă zici că nu eşti de acord cu homalăii (open minded!?!?), gata eşti un discrimant fără scrupule.

On topic: Ideea e ca nu mă interesează ce fac alţii în cuibuşorul lor de nebunii, DAR nu pot admite căsătorii între persoane de acelaşi sex (sexul cu care s-au născut, bineînţeles), mai ales să adopte un copil!!!! De asemenea nu sunt de acord cu gay-paradurile şi în general cu manifestările publice gay de orice fel. Consider homosexualitatea, în general, o boală mintală (în marea majoritate) care trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Concepţiile bolnave ale unora (cei de mai sus) nu trebie să ajungă în nici un fel la copii. Nu sunt homofob, dar asta e părerea mea.Nu sunteti de acord cu "homalaii"? Poate ca nici ei nu sunt de acord cu Dvs. O sa va luati la bataie ca sa decideti cine are dreptate si cine nu?

Nu puteti admite casatorii intre persoane de acelasi sex? Va imaginati ca sunteti asa de important sa va ceara cineva aprobarea sa se casatoreasca? Dvs. ati cerut aprobarea cuiva ca sa va casatoriti cu cine v-a poftit inima - cu exceptia viitoarei sotii, eventual?

Considerati homosexualitatea o boala mintala? Dar cine sunteti Dvs. sa va dati cu parerea despre boli mintale? Vreun eminent psihiatru, celebru autor de tipologii ale bolilor mentale?

Nu spuneti nimic despre cine sunteti Dvs. si de ce v-ar lua cineva parerea in considerare. Spuneti doar ca nu sunteti homofob - probabil ca nu sunteti nici rasist, doar ca-i urati de moarte pe tigani si v-ati fi dorit ca Antonescu si Hitler sa mai fi trait vreo cativa ani.

Nu va faceti griji, nu-i pasa nimanui ce credeti Dvs. si n-o sa va ceara nimeni aprobarea ca sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta.

Noroc ca exista internetul unde sa va revarsati fara oprelisti ura fata de oameni cu pareri diferite despre viata, ca daca v-ati exprima opiniile astea in public, ati fi pasibil de incitare la ura si discriminare, un delict penal chiar si in Romania.

Mi-e mila de oameni ca Dvs. care nu sunt capabili sa accepte ca lumea in care traiesc e mult mai diversa, mai bogata si mai interesanta decat isi pot ei imagina si ca parerile lor au incetat de multi, multi ani sa mai aiba vreo relevanta dincolo de zidurile azilului de batrani.
si mai liber
Citeaza (Un cetatean liber intr-o tara li @ Feb 8 2009, 12:12 PM) *
Nu sunteti de acord cu "homalaii"? Poate ca nici ei nu sunt de acord cu Dvs. O sa va luati la bataie ca sa decideti cine are dreptate si cine nu?

Nu puteti admite casatorii intre persoane de acelasi sex? Va imaginati ca sunteti asa de important sa va ceara cineva aprobarea sa se casatoreasca? Dvs. ati cerut aprobarea cuiva ca sa va casatoriti cu cine v-a poftit inima - cu exceptia viitoarei sotii, eventual?

Considerati homosexualitatea o boala mintala? Dar cine sunteti Dvs. sa va dati cu parerea despre boli mintale? Vreun eminent psihiatru, celebru autor de tipologii ale bolilor mentale?

Nu spuneti nimic despre cine sunteti Dvs. si de ce v-ar lua cineva parerea in considerare. Spuneti doar ca nu sunteti homofob - probabil ca nu sunteti nici rasist, doar ca-i urati de moarte pe tigani si v-ati fi dorit ca Antonescu si Hitler sa mai fi trait vreo cativa ani.

Nu va faceti griji, nu-i pasa nimanui ce credeti Dvs. si n-o sa va ceara nimeni aprobarea ca sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta.

Noroc ca exista internetul unde sa va revarsati fara oprelisti ura fata de oameni cu pareri diferite despre viata, ca daca v-ati exprima opiniile astea in public, ati fi pasibil de incitare la ura si discriminare, un delict penal chiar si in Romania.

Mi-e mila de oameni ca Dvs. care nu sunt capabili sa accepte ca lumea in care traiesc e mult mai diversa, mai bogata si mai interesanta decat isi pot ei imagina si ca parerile lor au incetat de multi, multi ani sa mai aiba vreo relevanta dincolo de zidurile azilului de batrani.


Omule liber intr-o tara libera, si tu homofobule, discutia pare inutila; ca sa va impac, trebuie sa iau de la homofob pe tigani si sa ti-i dau tie liberule intr-o tara libera la educat, convertit. Hitler poate sa ramana acolo unde este. Antonescu se pare ca a reusit prin deportarea tiganilor sa-i salveze de la "solutia finala" (poate sa fie banc, sau nu: la sfarsitul razboiului, rusii ne-au dat "materialul" inapoi, plus ceva satre de la ei !)
Deci, superiorule openmind, liber intr-o tara libera, iei dumneata in "casatorie" tiganii spre fericita convertire, spre multumirea tuturor partilor si intru slava diversitatii lumii noi in care ne desfasuram activitatea? smile.gif
gigiel
Asta e ca in bancu' ala: incet-incet homosexualitatea o sa devina obligatorie.

Inainte de Evul Mediu homosexualitatea nu era prea bagata in seama. Era IGNORATA.

Abia cind biserica a declarat-o imorala si a pedepsit-o (pe alocuri cu moartea) a devenit un punct de interes. Deci a devenit o CRIMA.

Dupa care, mult timp, a fost considerata o BOALA. Unii o considerau chiar ca fiind mostenita (Ellis, 1901). Freud a fost mai ingaduitor si a zis ca nu e chiar innascuta, si nici macar o boala nu e.

Oricum, a durat pina in 1973 cind a fost scoasa de pe lista "mental disorders". De acum, homosexualul nu mai e nici criminal, nici bolnav. E om NORMAL.

Problema e ca homosexualul, care e om normal cu altfel de placeri, rivneste la un atribut care pina acum a fost propriu heterosexualilor: casatoria, familia. Ei vor sa fie ca ceilalti, dar in felul lor. Ei vor sa fie soferi, sa conduca masina, dar cu spatele la volan.
Bineinteles, au si argumente: egalitatea in drepturi, mostenirea in caz de deces etc. Ei vor chiar sa adopte copii. Adica vor ceva ce nu le place sa faca. Ei nu numai ca vor sa conduca cu spatele, dar isi doresc foarte mult sa nici nu bage benzina.
Iar asta e NESIMTIRE.
- +
Citeaza (gigiel @ Feb 8 2009, 12:50 PM) *
Ei vor chiar sa adopte copii. Adica vor ceva ce nu le place sa faca. Ei nu numai ca vor sa conduca cu spatele, dar isi doresc foarte mult sa nici nu bage benzina.
Iar asta e NESIMTIRE.

pai de unde stiu ei ca minorul cu pricina e de acelasi soi (gay?) homosexualitatea se poate induce? e ceva de rau asta, inducerea, prozelitismul? apropo , am vazut gay-parade, dar heterosexual-parade, nu; de ce oare?
Europeanul
Citeaza (gigiel @ Feb 8 2009, 12:50 PM) *
Asta e ca in bancu' ala: incet-incet homosexualitatea o sa devina obligatorie.

Inainte de Evul Mediu homosexualitatea nu era prea bagata in seama. Era IGNORATA.

Abia cind biserica a declarat-o imorala si a pedepsit-o (pe alocuri cu moartea) a devenit un punct de interes. Deci a devenit o CRIMA.

Dupa care, mult timp, a fost considerata o BOALA. Unii o considerau chiar ca fiind mostenita (Ellis, 1901). Freud a fost mai ingaduitor si a zis ca nu e chiar innascuta, si nici macar o boala nu e.

Oricum, a durat pina in 1973 cind a fost scoasa de pe lista "mental disorders". De acum, homosexualul nu mai e nici criminal, nici bolnav. E om NORMAL.

Problema e ca homosexualul, care e om normal cu altfel de placeri, rivneste la un atribut care pina acum a fost propriu heterosexualilor: casatoria, familia. Ei vor sa fie ca ceilalti, dar in felul lor. Ei vor sa fie soferi, sa conduca masina, dar cu spatele la volan.
Bineinteles, au si argumente: egalitatea in drepturi, mostenirea in caz de deces etc. Ei vor chiar sa adopte copii. Adica vor ceva ce nu le place sa faca. Ei nu numai ca vor sa conduca cu spatele, dar isi doresc foarte mult sa nici nu bage benzina.
Iar asta e NESIMTIRE.Nu va faceti griji, homosexualitatea n-o sa devina niciodata obligatorie asa cum a fost (si inca mai este in multe locuri) heterosexualitatea, pentru ca homosexualii au suferit prea mult din cauza celor ce au incercat sa le impuna un stil de viata contra naturii lor. Si ce au rezolvat cu asta? A disparut cumva homosexualitatea? Au meritat atatea morti, vieti distruse si suferinte pentru a nu ajunge la nici un rezultat?

De ce atata ura? Pentru ca un grup de oameni "rivneste la un atribut care pina acum a fost propriu heterosexualilor: casatoria, familia"? Pentru ca niste oameni vor sa se bucure si ei de drepturile de care va bucurati Dvs.? Cu ce va ameninta asta stilul de viata? N-o sa va mai puteti casatori linistiti stiind ca si altii au dreptul sa o faca? N-o sa va mai puteti bucura de viata de familie daca si altii vor avea familiile lor?

Nu doar ca nu va ameninta cu nimic stilul Dvs. de viata, ci chiar vi-l valideaza, pentru ca vor si ei sa traiasca la fel, pentru ca refuza promiscuitatea la care-i condamna societatea in schimbul sansei de a avea o viata de familie ca toti ceilalti.

E atat de sacra casatoria Monicai cu Irinel, a fiicei de 14 ani a "regelui" Cioaba cu baiatul de aceeasi varsta a nu stiu carui faraon sau casatoria Dvs. incat doua persoane care vor ca si relatia lor sa fie recunoscuta legal si sa beneficieze de aceleasi facilitati sa o pangareasca, sa-i anuleze aura de "sfintenie", sa o faca mai putin importanta?

De ce va deranjeaza atat de tare ca un cuplu homosexual si-ar dori sa adopte un copil orfan sau abandonat si sa-i ofere o situatie materiala si afectiva stabila, un viitor? Vi se pare ca acei copii duc o viata asa de buna in casele de copii, ca au parte de prea multa afectiune si grija? De ce nu-i adoptati Dvs. daca va preocupa atat de tare soarta lor? De ce nu-i chemati pe unii din acesti copii macar o data in casa Dvs., sa se joace cu copiii Dvs. sau sa manance la masa Dvs. daca le plangeti asa de tare de mila?

In loc sa va preocupati sa faceti viata mai buna celor din jurul Dvs., va pierdeti timpul incercand sa faceti viata altora mai rea. Si va mai numiti crestini, ipocritilor!
Musafir
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 01:40 PM) *
1. E atat de sacra casatoria Monicai cu Irinel, a fiicei de 14 ani a "regelui" Cioaba cu baiatul de aceeasi varsta a nu stiu carui faraon sau casatoria Dvs. incat doua persoane care vor ca si relatia lor sa fie recunoscuta legal si sa beneficieze de aceleasi facilitati sa o pangareasca, sa-i anuleze aura de "sfintenie", sa o faca mai putin importanta?

2. De ce va deranjeaza atat de tare ca un cuplu homosexual si-ar dori sa adopte un copil orfan sau abandonat si sa-i ofere o situatie materiala si afectiva stabila, un viitor? Vi se pare ca acei copii duc o viata asa de buna in casele de copii, ca au parte de prea multa afectiune si grija? De ce nu-i adoptati Dvs. daca va preocupa atat de tare soarta lor? De ce nu-i chemati pe unii din acesti copii macar o data in casa Dvs., sa se joace cu copiii Dvs. sau sa manance la masa Dvs. daca le plangeti asa de tare de mila?

3. Si va mai numiti crestini, ipocritilor!

1. mai sus ti s-a facut propunerea sa-i iei sub pulpana ta aia europeana pe tigani; ia-i pur si simplu!
2. mai ce argumente lacrimogene bagi - orfani, mutilati de razboi, handicapati- pe cine crezi ca vrajesti?
3. varianta 3.1: era mai bine daca eram musulmani, aveati mai multe sanse asa?
varianta 3.2: culmea tupeului tiganesc ar fi sa-mi povestesti cit de mult va iubeste pe voi Dumnezeu, si cit de credincioisi sunteti voi, cit de religiosi in general. Fariseule, mergi frumos pe linga perete ... mergi.
kinn
Nu inteleg ce drepturi nu le sunt respectate homosexualilor. Exceptand cel de casatorie, dar aici este de discutat. Eu unul sunt de acord, cu conditia sa nu se cheme "casatorie / casnicie", intrucat in limba romana aceste cuvinte se refera la persoane de sex diferit, si fara dreptul de a creste copii. Daca se infiinteaza institutia "parteneriatului civil", sau orice altceva, eventual sa se inventeze un cuvant nou, nu ma deranjeaza deloc; atata doar sa nu se atinga de institutia casatoriei normale. Pana la urma, e o problema de bani, nimic altceva. Oamenii vor sa-si lase mostenirea mai usor. Sa si le lase dom'le, care-i problema mea. Pana la urma, doi homosexuali pot sta impreuna si acuma, singura diferenta ar fi ca statul le-ar recunoaste dreptul de a-si lasa mostenirea ca si "vaduvi".

Cu toate astea, s-ar deschide o cutie a Pandorei. Daca eu as cere, de exemplu, sa existe casnicia a trei oameni.? Adica, daca tot ne-am departat de conceptul religios de "casatorie = unirea a doi oameni, un barbat si o femeie" in ceea ce priveste sexul partenerilor, de ce sa nu ne departam si in ceea ce priveste numarul? Ar mai fi vreun argument impotriva?
gigel de luxembourg
Citeaza (XY-man @ Feb 8 2009, 11:53 AM) *
Andrei se casatoreste cu Bogdan, amandoi au o pus bani, au cumparat o casa si tot restul, dar bunurile au fost trecute in acte pe numele lui Bogdan. Logic, nu sunt casatoriti...

Varianta 1. Bogdan moare fara sa isi faca vreun testament. Parintii sai...care nu au vrut sa mai auda de fiul lor nimic timp de 20 de ani...pentru faptul ca era homo... sunt preocupati acum pentru impartirea mostenirii. Ca urmare il scot afara din casa pe Andrei.Conform legilor "hetero" nu are nici un drept la absolut nimic din locuinta respectiva.

Varianta 2. Bogdan apuca sa isi faca un testament si lasa totul lui Andrei. Din pacate acesta trebuie sa plateasca un impozit pe mostenire, impozit pe care nu l-ar fi platit daca ar fi fost legal ...vaduv.
Foarte multe probleme legale se rezolva doar printr-un simplu act. Faimosul certificat de casatorie.

Pot spune ca viata a 80% dintre homosexualii romani nu are nimic in comun cu glamor-ul paradei gay, care efectiv exita doar pentru motivul de a atrage atentia ca existam...(da...sunt intre cele 10 procente din populatie).
Pot spune ca multi dintre homosexualii romani de o anumita varsta sunt casatoriti. Da, erau obligati inainte de 89..asa au ajuns sa isi distruga multi viata si sanatatea mintala, si nu numai a lor..ci si a bietelor sotii. Din pacate multi dintre ei nici nu mai pot percepe ipocrizia in care traiesc. Poarta sentimentul de vinovatie si crima adanc implantat de societatea româno-comunista.

Sa luam de exemplu Spania, o tara foarte catolica unde casatoria intre doua persoane de acelasi sex...au fost normalizate prin lege. Nu au cazut smoala si pucioasa din cer, nu a murit nici un preacuvios si toata lumea isi vede de treaba.

sunt de acord cu asa ceva, cu asocierea civila sau cum vreti sa-i ziceti. putem intelege aceasta nevoie de legalitate dar atat, fara adoptii, fara predarea in scoli a homosexualitatii, fara impunerea (vezi UK) ca in scoli sa se foloseasca termenul "parinte" in loc de mama si tata. nu pot fi de acord cu tragerea semnului de egalitate intre cele doua tipuri de relatii, homosexuala si cea heterosexuala.
celor care argumenteaza ca "e genetica" homosexualitatea le spun ca nu este asa, este doar o deviatie comportamentala la care s-a ajuns datorita mediului si experientelor avute in copilarie/adolescenta. Un site progay spune asta (http://gaylife.about.com/b/2007/08/03/gay-twins.htm) :

The study found that 52 percent of the identical twins were both gay as opposed to only 22 percent for fraternal twins. In other words, there is a 52 percent chance that if one identical twin is gay, both are; and a 22 percent chance both fraternal twins are gay if one is gay

Daca ar fi fost ceva genetic trebuia sa fie 100% fie ambii gay fie nici unul dintre ei.

Nu sunt homofob (am prieteni homosexuali) dar sunt complet impotriva ideei de PROMOVARE a homosexualitatii. N-am nimic cu homosexualii care isi vad de treaba si care au un mod de viata decent, fara parade si fara incercari de a explica ca de fapt este perfect normal sa nu-ti placa sexul opus. Nu, domnilor si doamnelor, nu este normal (chiar si numai dpdv strict biologic, specia trebuie sa se perpetueze), este o deviatie comportamentala pe care o acceptam dar atat, nu vrem sa va pupam pe frunte si va felicitam pentru ceea ce faceti. Sunt pt egalitatea de drepturi a homosexualilor dpdv al serviciului, asigurari sociale, medicale etc dar atat. Vreti sa va casatoriti pt a avea dreptul la mostenire/divort? Ok, ziceti-i uniune civila dar nu casatorie.
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 01:40 PM) *
Nu va faceti griji, homosexualitatea n-o sa devina niciodata obligatorie asa cum a fost (si inca mai este in multe locuri) heterosexualitatea, pentru ca homosexualii au suferit prea mult din cauza celor ce au incercat sa le impuna un stil de viata contra naturii lor. Si ce au rezolvat cu asta? A disparut cumva homosexualitatea? Au meritat atatea morti, vieti distruse si suferinte pentru a nu ajunge la nici un rezultat?

De ce atata ura? Pentru ca un grup de oameni "rivneste la un atribut care pina acum a fost propriu heterosexualilor: casatoria, familia"? Pentru ca niste oameni vor sa se bucure si ei de drepturile de care va bucurati Dvs.? Cu ce va ameninta asta stilul de viata? N-o sa va mai puteti casatori linistiti stiind ca si altii au dreptul sa o faca? N-o sa va mai puteti bucura de viata de familie daca si altii vor avea familiile lor?

Nu doar ca nu va ameninta cu nimic stilul Dvs. de viata, ci chiar vi-l valideaza, pentru ca vor si ei sa traiasca la fel, pentru ca refuza promiscuitatea la care-i condamna societatea in schimbul sansei de a avea o viata de familie ca toti ceilalti.

E atat de sacra casatoria Monicai cu Irinel, a fiicei de 14 ani a "regelui" Cioaba cu baiatul de aceeasi varsta a nu stiu carui faraon sau casatoria Dvs. incat doua persoane care vor ca si relatia lor sa fie recunoscuta legal si sa beneficieze de aceleasi facilitati sa o pangareasca, sa-i anuleze aura de "sfintenie", sa o faca mai putin importanta?

De ce va deranjeaza atat de tare ca un cuplu homosexual si-ar dori sa adopte un copil orfan sau abandonat si sa-i ofere o situatie materiala si afectiva stabila, un viitor? Vi se pare ca acei copii duc o viata asa de buna in casele de copii, ca au parte de prea multa afectiune si grija? De ce nu-i adoptati Dvs. daca va preocupa atat de tare soarta lor? De ce nu-i chemati pe unii din acesti copii macar o data in casa Dvs., sa se joace cu copiii Dvs. sau sa manance la masa Dvs. daca le plangeti asa de tare de mila?

In loc sa va preocupati sa faceti viata mai buna celor din jurul Dvs., va pierdeti timpul incercand sa faceti viata altora mai rea. Si va mai numiti crestini, ipocritilor!


Un copil are nevoie de mama si tata. Asta una. Ok, putem spune ca nu-i are nici la orfelinat. Dar:

În lucrarea ei, scrisă tot pentru Regent University Law Review, Reisman îl citează pe psihologul Eugene Abel, care a constatat că homosexualii "molestează sexual băieţi mici cu o incidenţă de cel puţin cinci ori mai mare decât molestarea fetelor".

Journal of Homosexuality a publicat o ediţie specială dublă intitulată "Male Intergenerational Intimacy" (Intimitatea între generaţii de bărbaţi), care conţinea numeroase articole dedicate relaţiilor sexuale dintre bărbaţi şi băieţi. Într-un articol se afirma că părinţii ar trebui să-l privească pe pedofil care le iubeşte fiul "nu ca pe un rival sau concurent, sau ca pe unul care le răpeşte proprietatea, ci ca pe un partener în creşterea băiatului, un om care trebuie bine primit în casa lor".

În 1995, revista pentru homosexuali Guide declara: "Putem fi mândri că mişcarea homosexualilor a constituit un cămin pentru acele puţine voci care au avut curajul să afirme răspicat că copiii sunt persoane sexuale... care au dreptul la expresii sexuale cu oricine vor ei". În acelaşi articol se mai afirma că "în loc să ne temem că ni se spune pedofili, trebuie să proclamăm că sexul este bun, inclusiv sexualitatea copiilor... Trebuie să o facem pentru binele copiilor."

Larry Kramer, fondatorul asociaţiei ACT-UP (un grup de activişti homosexuali) scrie în cartea lui, "Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist": "În acele cazuri în care copiii au relaţii sexuale cu parteneri de acelaşi sex mai în vârstă, fie ei profesori sau altceva, cred că foarte des copilul doreşte acea relaţie sau probabil chiar o solicită."

Într-un studiu asupra reclamelor apărute în revista pentru homosexuali The Advocate, Reisman a găsit anunţuri privind comercializarea unei păpuşi gonflabile reprezentând un băiat, "disponibil în trei poziţii provocatoare". De asemenea, Reisman a constatat că fiecare număr al revistei conţinea în medie paisprezece fotografii erotice cu băieţi.

Ziarele şi revistele pentru homosexuali conţin în mod constant reclame turistice legate de ţări în care prostituţia infantilă este în floare, cum ar fi Birmania, Sri Lanka şi Thailanda.
Europeanul
Citeaza (Musafir @ Feb 8 2009, 01:55 PM) *
1. mai sus ti s-a facut propunerea sa-i iei sub pulpana ta aia europeana pe tigani; ia-i pur si simplu!
2. mai ce argumente lacrimogene bagi - orfani, mutilati de razboi, handicapati- pe cine crezi ca vrajesti?
3. varianta 3.1: era mai bine daca eram musulmani, aveati mai multe sanse asa?
varianta 3.2: culmea tupeului tiganesc ar fi sa-mi povestesti cit de mult va iubeste pe voi Dumnezeu, si cit de credincioisi sunteti voi, cit de religiosi in general. Fariseule, mergi frumos pe linga perete ... mergi.


Sa nu amestecam rasismul cu homofobia, ca sunt lucruri foarte diferite, desi oamenii cu atitudini rasiste sunt de cele mai multe ori si homofobi. Pana la urma, rasismul si homofobia sunt niste fobii, adica temeri irationale, intense si persistente fata de anumite activitati, situatii, obiecte sau persoane, manifestari patologice ale anxietatii.

Asa ca nu homosexualitatea este o boala psihica, ci homofobia. Vestea buna e ca se poate trata cu anxiolitice, asa ca va recomand sa nu va mai pierdeti timpul pe forumuri raspunzand cu insulte in loc de argumente, ci sa dati fuga la cea mai apropiata farmacie si sa va luati niste benzodiazepine.

Poate sub efectul lor o sa aveti sansa sa va conversati cu Dumnezeu ca sa va spuna el daca are ceva impotriva homosexualilor.
neeuropeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 06:14 PM) *
Sa nu amestecam rasismul cu homofobia, ca sunt lucruri foarte diferite, desi oamenii cu atitudini rasiste sunt de cele mai multe ori si homofobi. Pana la urma, rasismul si homofobia sunt niste fobii, adica temeri irationale, intense si persistente fata de anumite activitati, situatii, obiecte sau persoane, manifestari patologice ale anxietatii.

Asa ca nu homosexualitatea este o boala psihica, ci homofobia. Vestea buna e ca se poate trata cu anxiolitice, asa ca va recomand sa nu va mai pierdeti timpul pe forumuri raspunzand cu insulte in loc de argumente, ci sa dati fuga la cea mai apropiata farmacie si sa va luati niste benzodiazepine.

Poate sub efectul lor o sa aveti sansa sa va conversati cu Dumnezeu ca sa va spuna el daca are ceva impotriva homosexualilor.ma nene dao pe bune: Bulangii din toate tarile, uniti-va!!!
Crestin-ortodox
Citeaza (gigel de luxembourg @ Feb 8 2009, 06:05 PM) *
Un copil are nevoie de mama si tata. Asta una. Ok, putem spune ca nu-i are nici la orfelinat. Dar:

În lucrarea ei, scrisă tot pentru Regent University Law Review, Reisman îl citează pe psihologul Eugene Abel, care a constatat că homosexualii "molestează sexual băieţi mici cu o incidenţă de cel puţin cinci ori mai mare decât molestarea fetelor".

Journal of Homosexuality a publicat o ediţie specială dublă intitulată "Male Intergenerational Intimacy" (Intimitatea între generaţii de bărbaţi), care conţinea numeroase articole dedicate relaţiilor sexuale dintre bărbaţi şi băieţi. Într-un articol se afirma că părinţii ar trebui să-l privească pe pedofil care le iubeşte fiul "nu ca pe un rival sau concurent, sau ca pe unul care le răpeşte proprietatea, ci ca pe un partener în creşterea băiatului, un om care trebuie bine primit în casa lor".

În 1995, revista pentru homosexuali Guide declara: "Putem fi mândri că mişcarea homosexualilor a constituit un cămin pentru acele puţine voci care au avut curajul să afirme răspicat că copiii sunt persoane sexuale... care au dreptul la expresii sexuale cu oricine vor ei". În acelaşi articol se mai afirma că "în loc să ne temem că ni se spune pedofili, trebuie să proclamăm că sexul este bun, inclusiv sexualitatea copiilor... Trebuie să o facem pentru binele copiilor."

Larry Kramer, fondatorul asociaţiei ACT-UP (un grup de activişti homosexuali) scrie în cartea lui, "Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist": "În acele cazuri în care copiii au relaţii sexuale cu parteneri de acelaşi sex mai în vârstă, fie ei profesori sau altceva, cred că foarte des copilul doreşte acea relaţie sau probabil chiar o solicită."

Într-un studiu asupra reclamelor apărute în revista pentru homosexuali The Advocate, Reisman a găsit anunţuri privind comercializarea unei păpuşi gonflabile reprezentând un băiat, "disponibil în trei poziţii provocatoare". De asemenea, Reisman a constatat că fiecare număr al revistei conţinea în medie paisprezece fotografii erotice cu băieţi.

Ziarele şi revistele pentru homosexuali conţin în mod constant reclame turistice legate de ţări în care prostituţia infantilă este în floare, cum ar fi Birmania, Sri Lanka şi Thailanda.Dvs. aveti vreo parere proprie sau preluati automat tot felul de idei prezentate pe site-urile neoprotestante fara sa puneti la indoiala ce se scrie pe acolo?

Mesajul Dvs. de mai sus e preluat cuvant cu cuvant de pe site-ul neoprotestantilor americani "Speranta si vindecare pentru homosexuali" - aceiasi neoprotestanti care militeaza pentru marginalizarea in scoala si in lumea stiintifica a teoriei evolutioniste si inlocuirea ei cu facatura propagandistica numita "teoria designului inteligent" sau "teoria creationista":

http://www.homosexualitate.ro/pedofilia.html

Neoprotestantii cu pricina nu ofera nici o dovada, referinta sau link in privinta afirmatiilor pe care le fac acolo, desi nu se sfiesc sa puna link-uri in text catre brosurelele lor propagandistice si lipsite de orice valoare stiintifica sau spirituala.

Apropo, nu vad legatura dintre homosexualitate si pedofilie. Pedofilia e o perversiune sexuala, o parafilie, in timp ce homosexualitatea nu e considerata a fi o parafilie de nici o asociatie medicala si/sau psihiatrica din lumea asta.

S-a umplut Romania de pocaiti!
Musafir
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 06:14 PM) *
Sa nu amestecam rasismul cu homofobia, ca sunt lucruri foarte diferite, desi oamenii cu atitudini rasiste sunt de cele mai multe ori si homofobi. Pana la urma, rasismul si homofobia sunt niste fobii, adica temeri irationale, intense si persistente fata de anumite activitati, situatii, obiecte sau persoane, manifestari patologice ale anxietatii.
Asa ca nu homosexualitatea este o boala psihica, ci homofobia. Vestea buna e ca se poate trata cu anxiolitice, asa ca va recomand sa nu va mai pierdeti timpul pe forumuri raspunzand cu insulte in loc de argumente, ci sa dati fuga la cea mai apropiata farmacie si sa va luati niste benzodiazepine.
Poate sub efectul lor o sa aveti sansa sa va conversati cu Dumnezeu ca sa va spuna el daca are ceva impotriva homosexualilor.


intr-adevar, ai tupeu tiganesc de melemist iehovist (bai ce de calitati ai!). sper ca Dumnezeu sa va ia cat de curand cite un interviu; te las pe tine sa alegi care Dumnezeu: de crestini, de musulmani, de canadieni ce incearca sa ne predea un mod de viata "politically correct", und so weiter (eh, nazitul din mine, ce sa faci ...).

apropo de tratamente, tratamentul cu blegomazin la homosexuali duce la rezultate spectaculoase, respectivului nu-i mai trebuie zbateri filozofico-materialisto-juridico-mestesugaresti.

mergi pe langa perete, nu te mai baga tiganeste in fata, daca tot ti-e dat de la natura sa lucrezi prin spate .. nefericitule.
Cetatean liber intr-o tara liber
Citeaza (si mai liber @ Feb 8 2009, 12:35 PM) *
Omule liber intr-o tara libera, si tu homofobule, discutia pare inutila; ca sa va impac, trebuie sa iau de la homofob pe tigani si sa ti-i dau tie liberule intr-o tara libera la educat, convertit. Hitler poate sa ramana acolo unde este. Antonescu se pare ca a reusit prin deportarea tiganilor sa-i salveze de la "solutia finala" (poate sa fie banc, sau nu: la sfarsitul razboiului, rusii ne-au dat "materialul" inapoi, plus ceva satre de la ei !)
Deci, superiorule openmind, liber intr-o tara libera, iei dumneata in "casatorie" tiganii spre fericita convertire, spre multumirea tuturor partilor si intru slava diversitatii lumii noi in care ne desfasuram activitatea? smile.gifAntonescu i-a salvat pe tigani de la solutia finala??? Prin deportarea in lagarele de concentrare din Transnistria???

Unde ai citit dumneata asta? In Carticica sefului de cuib sau in Mein Kampf?

Poate nu v-ar strica sa cititi si Raportul Wiesel, aflat pe site-ul Institutului National pentru Comemorarea Holocaustului din Romania: http://www.inshr-ew.ro/

Nu de alta, dar in Romania negarea Holocaustului si manifestarile homofobe sunt pedepsite prin lege si nu cred ca va doriti asta. In plus, poate ati mai invata ceva si ati deveni mai intelegator fata de suferintele semenilor Dvs.
Europeanul
Citeaza (neeuropeanul @ Feb 8 2009, 06:30 PM) *
ma nene dao pe bune: Bulangii din toate tarile, uniti-va!!!

Nu-i chiar asa; misiunea nostra e sa mai scoatem ceva de la Romanica: un post de deputat/senator ceva in legatura cu minoritatile, sa se auda in Parlamentul Romaniei si glasul nostru asta melodiosu'. In Romania totul este posibil, avem sanse. wink.gif
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 06:49 PM) *
Si ce daca sunt inversist?


Intr-adevar, forumul asta s-a umplut de pocaiti veritabili si europeni falsi.

Noroc ca vremea voastra a trecut. Somn usor!
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 06:53 PM) *
Nu-i chiar asa; misiunea nostra e sa mai scoatem ceva de la Romanica: un post de deputat/senator ceva in legatura cu minoritatile, sa se auda in Parlamentul Romaniei si glasul nostru asta melodiosu'. In Romania totul este posibil, avem sanse. wink.gifCe bine ca deciziile importante nu se iau in Parlamentul Romaniei!

Cei de-acolo sunt oricum prea preocupati sa-l suspende pe Basescu si sa treaca pe la casierie in ziua de salariu. Partea buna e ca va reprezinta perfect.
gigel de luxembourg
Citeaza (Crestin-ortodox @ Feb 8 2009, 06:35 PM) *
Dvs. aveti vreo parere proprie sau preluati automat tot felul de idei prezentate pe site-urile neoprotestante fara sa puneti la indoiala ce se scrie pe acolo?

Mesajul Dvs. de mai sus e preluat cuvant cu cuvant de pe site-ul neoprotestantilor americani "Speranta si vindecare pentru homosexuali" - aceiasi neoprotestanti care militeaza pentru marginalizarea in scoala si in lumea stiintifica a teoriei evolutioniste si inlocuirea ei cu facatura propagandistica numita "teoria designului inteligent" sau "teoria creationista":

http://www.homosexualitate.ro/pedofilia.html

Neoprotestantii cu pricina nu ofera nici o dovada, referinta sau link in privinta afirmatiilor pe care le fac acolo, desi nu se sfiesc sa puna link-uri in text catre brosurelele lor propagandistice si lipsite de orice valoare stiintifica sau spirituala.

Apropo, nu vad legatura dintre homosexualitate si pedofilie. Pedofilia e o perversiune sexuala, o parafilie, in timp ce homosexualitatea nu e considerata a fi o parafilie de nici o asociatie medicala si/sau psihiatrica din lumea asta.

S-a umplut Romania de pocaiti!

vorbesc la concret, "domnule", ca vad ca incercati sa pareti foarte elegant si politicos in exprimare. Domnul meu, in adolescenta timpurie (15 ani), un domn din asta, care vorbea la fel de frumos si de politicos ca si dumneavoastra, aflandu-ma in casa lui, printr-un concurs de imprejurari nevinovat, mi-a pus un film porno la video si s-a oferit "sa-mi dea cu limba". (adica sa mi-o suga, pentru cei care nu vorbesc la fel de frumos ca dumneavoastra). Recunosc ca n-a fost violent, doar insistent (a bagat si faza cu ciocolata). Intrebarea mea este "daca il bateam atunci, sau acum, daca mai dau de el, sunt considerat homofob?". Astept, cu mare interes, un raspuns.
PS: Daca, dintr-o pura intamplare, dumneavoastra tot cu limba va place sa dati puteti sa-mi explicati de ce nu va limitati la cei 18+ ?
Musafir
Citeaza (Cetatean liber intr-o tara liber @ Feb 8 2009, 06:50 PM) *
In plus, poate ati mai invata ceva si ati deveni mai intelegator fata de suferintele semenilor Dvs.

ia-ti gasca si citeste despre suferintele romanilor; despre suferintele bulgarilor; despre suferintele evreilor; despre suferintele maghiarilor; despre suferintele francezilor; si tot asa, pot sa enumar fara sa gresesc pe toate popoarele lumii, indiferent de continentul pe care se (mai) gasesc. asa, si? nu ti se pare ca ne-a ajuns plansetele astea jalnice/false, ale celor ca tine care se hranesc cu cadavre?
ia, astia cu orientari sexuale altfel decit imensa majoritate, si ailalti tigani, si alte fiinte umane protejate de legi pozitiv-negativ discriminatorii, ia sa va castigati onest locul in societate! caci m-am plictisit sa fiu alb, crestin , heterosexual, barbat, si ca atare sa fiu considerat ultimul la drepturi si primul la plata de taxe si impozite.
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 06:58 PM) *
Ce bine ca deciziile importante nu se iau in Parlamentul Romaniei!

Cei de-acolo sunt oricum prea preocupati sa-l suspende pe Basescu si sa treaca pe la casierie in ziua de salariu. Partea buna e ca va reprezinta perfect.

ce faci ba? te dai big brother? vrei sa ne inoculezi "spaima" ca se impune de la Bruxelles acceptarea triumfalista de comunitati gay cu super drepturi in Romania? poate dupa ce vor reusi chestia asta in Grecia (aia sunt integrati mai inainte; hai sa-ti mai dau o sansa: in Spania biggrin.gif)
M-am uitat la IP-ul Cetatenului liber dintr-o tara libera. Ca sa te citez, "Partea buna e ca te reprezinta" identic.
Bleah.
Ce oameni (fiinte umane, cu indulgenta) M.U.I. -sti! (*masini unelte integrate").
Europeanul
Citeaza (gigel de luxembourg @ Feb 8 2009, 07:05 PM) *
vorbesc la concret, "domnule", ca vad ca incercati sa pareti foarte elegant si politicos in exprimare. Domnul meu, in adolescenta timpurie (15 ani), un domn din asta, care vorbea la fel de frumos si de politicos ca si dumneavoastra, aflandu-ma in casa lui, printr-un concurs de imprejurari nevinovat, mi-a pus un film porno la video si s-a oferit "sa-mi dea cu limba". (adica sa mi-o suga, pentru cei care nu vorbesc la fel de frumos ca dumneavoastra). Recunosc ca n-a fost violent, doar insistent (a bagat si faza cu ciocolata). Intrebarea mea este "daca il bateam atunci, sau acum, daca mai dau de el, sunt considerat homofob?". Astept, cu mare interes, un raspuns.
PS: Daca, dintr-o pura intamplare, dumneavoastra tot cu limba va place sa dati puteti sa-mi explicati de ce nu va limitati la cei 18+ ?Incerc sa fiu politicos pentru a pastra dezbaterea la nivel de principii, ca daca ne-am apuca sa ne injuram toti cu du-te, ba, in c.rul meu si mai ia si doi castraveti cu tine, nu ajungem nicaieri. Nu o fac din respect fata de Dvs. pentru ca respectul se castiga, iar afirmatiile Dvs. de pana acum nici nu m-au convins, nici nu mi-au castigat respectul. Banuiesc ca nici nu va doreati asta.

Ca sa va raspund la intrebare: nu vad ce legatura are pedofilia cu homosexualitatea, dar presupun ca daca l-ati fi batut pe respectivul individ, ati fi putut cel mult sa fiti acuzat de pedofilofobie, nu de homofobie. Corect ar fi fost sa-l reclamati la politie/militie, ca sa nu mai incerce vreodata sa profite de naivitatea unor adolescenti/copii.

Daca acest lucru i s-ar fi intamplat unei fetite - si va asigur ca situatia asta e mult mai frecventa - ce reactie ar fi trebuit sa avem? Sa condamnam heterosexualitatea sau pedofilul heterosexual?
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:20 PM) *
ce faci ba? te dai big brother? vrei sa ne inoculezi "spaima" ca se impune de la Bruxelles acceptarea triumfalista de comunitati gay cu super drepturi in Romania? poate dupa ce vor reusi chestia asta in Grecia (aia sunt integrati mai inainte; hai sa-ti mai dau o sansa: in Spania biggrin.gif)
M-am uitat la IP-ul Cetatenului liber dintr-o tara libera. Ca sa te citez, "Partea buna e ca te reprezinta" identic.
Bleah.
Ce oameni (fiinte umane, cu indulgenta) M.U.I. -sti! (*masini unelte integrate").Cred ca big brother te dai dumneata, pentru ca pe mine ma intereseaza argumentele oamenilor, nu IP-ul lor.

Dar mai am o veste buna: autoritatile romane chiar asculta propunerile venite de la Bruxelles, pentru ca de acolo vin si banii, garantiile de securitate, unda verde pentru investitiile straine care va permit Dvs. sa aveti din ce sa va platiti impozitele si abonamentul la internet.

Pe Dvs. nu va asculta nimeni, decat camarazii din Noua Dreapta sau coreligionarii de la biserica unde va spalati creierii.
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:23 PM) *
Incerc sa fiu politicos pentru a pastra dezbaterea la nivel de principii, ca daca ne-am apuca sa ne injuram toti cu du-te, ba, in c.rul meu si mai ia si doi castraveti cu tine, nu ajungem nicaieri. Nu o fac din respect fata de Dvs. pentru ca respectul se castiga, iar afirmatiile Dvs. de pana acum nici nu m-au convins, nici nu mi-au castigat respectul. Banuiesc ca nici nu va doreati asta.

Ca sa va raspund la intrebare: nu vad ce legatura are pedofilia cu homosexualitatea, dar presupun ca daca l-ati fi batut pe respectivul individ, ati fi putut cel mult sa fiti acuzat de pedofilofobie, nu de homofobie. Corect ar fi fost sa-l reclamati la politie/militie, ca sa nu mai incerce vreodata sa profite de naivitatea unor adolescenti/copii.

Daca acest lucru i s-ar fi intamplat unei fetite - si va asigur ca situatia asta e mult mai frecventa - ce reactie ar fi trebuit sa avem? Sa condamnam heterosexualitatea sau pedofilul heterosexual?


1. dupa cum am mai mentionat, am 3 amici homosexuali declarati (2 lesbi si un gay) insa nici unul dintre ei nu militeaza pentru casatorie, adoptie etc. N-am absolut nimic cu homosexualii care inteleg ca sexul este ceea ce faci acasa si nu se discuta in public. Nu judec si nu mi se pare cu nimic mai prejos un tip homosexual doar pt ca ii place sa faca sex altfel decat fac eu. Am insa mari probleme cu acei homosexuali care incearca sa convinga lumea, sa schimbe mentalitati mai mult decat intelegerea si acceptarea, programa scolara, sa adopte copii si sa mearga pe strada facand parada de asa zisa lor mentalitate "open minded". Nu doresc ca homosexualitatea sa devina o alegere fireasca si normala, sunt pentru ACCEPTARE dar nu pentru prozelitism. Fundatia gay-lor din Romania se numeste Accept. Problema este ca multi dintre voi nici macar nu va mai multumiti cu termenul asta, acceptare, adica cum adica sa fiu acceptat, ce, sunt cumva altfel ? Nuuuu, voi vreti sa fiti FIX la fel ca heterosexualii. Ei bine, nu se poate, va putem ACCEPTA dar nu va putem da chiar toate drepturile unui cuplu heterosexual (adoptia sau cresterea unui copil intr-un cuplu homosexual) si nu putem renunta la cuvantul mama si tata in favoarea unuia neutru, de parinte.Ce legatura este intre homosexualitate si pedofilie?

In 1987, Dr. Stephen Rubin of Whitman College conducted a ten-state study of sex abuse cases involving school teachers. He studied 199 cases. Of those, 122 male teachers had molested girls, while 14 female teachers had molested boys. He also discovered that 59 homosexual male teachers had molested boys and four female homosexual teachers had molested girls. In other words, 32 percent of those child molestation cases involved homosexuals. Nearly a third of these cases come from only 1-2% of the population.

Mai mult, din moment ce homosexualii barbati pot fi impartiti, relativ, in doua, cei activi si cei pasivi, doar cei activi ar putea avea tendinte dominante, inclinatii spre viol, ceea ce face ca acei 32% sa reprezinte un procent imens pentru ca arata ca tendinta spre pedofilie a celor din randurile homosexualilor este mult, mult mai mare decat in cazul heterosexualilor.

Putem spune ca homosexualitatea nu e o boala mintala dar nu putem spune ca nu este o PERVERSIUNE sexuala. Din moment ce o persoana are deja inclinatii catre un anumit fel de perversiune (homosexualitate) este - logic - destul de probabil sa depaseasca o granita si sa poata avea inclinatii si catre pedofilie.
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:34 PM) *
unda verde pentru investitiile straine care va permit Dvs. sa aveti din ce sa va platiti impozitele si abonamentul la internet.

care investitii bro? si-au luat M.U.I. .. banisoru' si au zburat, si v-a lasta pe voi sa va zbenguiti in tzeapa!
autoritatile romane asculta de interesul lor, bombonelule, care e ca steagul: azi flutura asa, maine altfel!
mergi ca Boy Geroge, bro! te pupik!
Europeanul
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:34 PM) *
bah obsedatule, de unde stii tu statistici din astea? nu cumva voi astia deviantii sunteti chiar bolnavi la bibilica (chestia aia care va sta pe gat)?Iata o posibila sursa:

Overall, 11% of boys aged under 16 and 21% of girls aged under 16 experienced sexual abuse during childhood.

http://www.nspcc.org.uk/Inform/resourcesfo...6_wda48742.html
Marcela de Sexmasculin
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:48 PM) *
Iata o posibila sursa:

Overall, 11% of boys aged under 16 and 21% of girls aged under 16 experienced sexual abuse during childhood.

http://www.nspcc.org.uk/Inform/resourcesfo...6_wda48742.html

aha. deci, intr-o tara homo asa stau lucrurile ....
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 07:48 PM) *
Iata o posibila sursa:

Overall, 11% of boys aged under 16 and 21% of girls aged under 16 experienced sexual abuse during childhood.

http://www.nspcc.org.uk/Inform/resourcesfo...6_wda48742.html


adica vrei sa spui ca ar dovedi cumva ca barbatii heterosexuali abuzeaza mai mult copiii decat cei homosexuali? Eu zic ca nu si ca dovedeste exact contrariul a ceea ce incerci tu sa spui, daca tii cont ca procentul de homosexuali este undeva in jurul a 5% si, cu toate astea 11% din baieti au fost abuzati de catre acei 5%. Mai mult, nu tii cont de faptul ca maturitatea sexuala apare la fete cu 2 ani mai devreme decat in cazul baietilor (prima menstruatie apare, in Romania, mai devreme de 14 ani), asa ca o mare parte din acel 21% e posibil sa fie format din fete care nu mai erau copile ci tinere femei (nu zic ca nu e grav ci doar ca nu mai poti vorbi de pedofilie).
Musafir
Citeaza (XY-man @ Feb 8 2009, 11:53 AM) *
Andrei se casatoreste cu Bogdan, amandoi au o pus bani, au cumparat o casa si tot restul, dar bunurile au fost trecute in acte pe numele lui Bogdan. Logic, nu sunt casatoriti...

Varianta 1. Bogdan moare fara sa isi faca vreun testament. Parintii sai...care nu au vrut sa mai auda de fiul lor nimic timp de 20 de ani...pentru faptul ca era homo... sunt preocupati acum pentru impartirea mostenirii. Ca urmare il scot afara din casa pe Andrei.Conform legilor "hetero" nu are nici un drept la absolut nimic din locuinta respectiva.

Varianta 2. Bogdan apuca sa isi faca un testament si lasa totul lui Andrei. Din pacate acesta trebuie sa plateasca un impozit pe mostenire, impozit pe care nu l-ar fi platit daca ar fi fost legal ...vaduv.
Foarte multe probleme legale se rezolva doar printr-un simplu act. Faimosul certificat de casatorie.

Bogdan şi Andrei puteau să încheie un acord la notar. De orice fel!

Nu sunt homofob, nu mă deranjează homosexualii cât timp nu se manifestă public, inclusiv prin cereri de "drepturi" de genul căsătoriei sau adopţiei de copil (asta e şi mai tare).
Musafir
Citeaza (XY-man @ Feb 8 2009, 11:53 AM) *
Andrei se casatoreste cu Bogdan, amandoi au o pus bani, au cumparat o casa si tot restul, dar bunurile au fost trecute in acte pe numele lui Bogdan. Logic, nu sunt casatoriti...

Varianta 1. Bogdan moare fara sa isi faca vreun testament. Parintii sai...care nu au vrut sa mai auda de fiul lor nimic timp de 20 de ani...pentru faptul ca era homo... sunt preocupati acum pentru impartirea mostenirii. Ca urmare il scot afara din casa pe Andrei.Conform legilor "hetero" nu are nici un drept la absolut nimic din locuinta respectiva.

Varianta 2. Bogdan apuca sa isi faca un testament si lasa totul lui Andrei. Din pacate acesta trebuie sa plateasca un impozit pe mostenire, impozit pe care nu l-ar fi platit daca ar fi fost legal ...vaduv.
Foarte multe probleme legale se rezolva doar printr-un simplu act. Faimosul certificat de casatorie.

D-zeu sa-l ierte pe Bogdan, sotia lui Andrei. Spune-mi te rog, ei n-au facut copii? Au fost comozi cumva?
In fine, Andrei e tinar, se poate recasatori si isi va reface viata ... poate sa ajunga prim ministru ...
Eh, viata merge inainte ....
Europeanul
Citeaza (gigel de luxembourg @ Feb 8 2009, 08:17 PM) *
adica vrei sa spui ca ar dovedi cumva ca barbatii heterosexuali abuzeaza mai mult copiii decat cei homosexuali? Eu zic ca nu si ca dovedeste exact contrariul a ceea ce incerci tu sa spui, daca tii cont ca procentul de homosexuali este undeva in jurul a 5% si, cu toate astea 11% din baieti au fost abuzati de catre acei 5%. Mai mult, nu tii cont de faptul ca maturitatea sexuala apare la fete cu 2 ani mai devreme decat in cazul baietilor (prima menstruatie apare, in Romania, mai devreme de 14 ani), asa ca o mare parte din acel 21% e posibil sa fie format din fete care nu mai erau copile ci tinere femei (nu zic ca nu e grav ci doar ca nu mai poti vorbi de pedofilie).Adica fetele de 14-16 ani sunt tinere femei, insa baietii de aceeasi varsta sunt niste copii inocenti?

Oricum, aceasta statistica britanica spune ca:

1% of children aged under 16 experienced sexual abuse by a parent or carer, and a further 3% by another relative during childhood.

11% of children aged under 16 experienced sexual abuse during childhood by people known but unrelated to them.

5% of children aged under 16 experienced sexual abuse during childhood by an adult stranger or someone they had just met.

For the children who experienced sexual abuse in the family, the most common perpetrator was a brother or stepbrother:

38% of penetrative/oral acts of sexual abuse in the family were by a brother/stepbrother
23% were perpetrated by a father
14% were perpetrated by an uncle
13% were perpetrated by a stepfather
8% were perpetrated by a cousin
6% were perpetrated by a grandfather
4% were perpetrated by a mother

For other forms of sexual abuse (attempted penetrative/oral acts, touching, voyeurism/pornography and exposure) brothers were also the most frequently cited perpetrator.

For the children who experienced sexual abuse outside of the family, the most common perpetrator was a boyfriend or girlfriend.

70% of penetrative/oral acts of sexual abuse outside of the family were by a boyfriend/girlfriend
17% were perpetrated by 'someone I recently met'
10% were perpetrated by a fellow student/pupil
6% were perpetrated by a friend of their parents
6% were perpetrated by a friend of their brother/sister.

Very few children (less than 1%) experienced abuse by professionals in a position of trust, for example a teacher, religious leader or care/social worker.

Cawson, P. et al. (2000) Child maltreatment in the United Kingdom: a study of the prevalence of child abuse and neglect. London: NSPCC. pp. 80-86
Dumnezeu va iubeste si pe voi
Am citit cu interes opiniile pro si contra homosexualitatii si as vrea sa mentionez din capul locului ca nu sunt homofob dar ca sunt TOTAL impotriva homosexualitatii (daca se intelege ideea). Din nefericire ceea ce nu stiu homosexualii (sau stiu dar se fac ca nu stiu) este faptul ca valorile morale ale acestei omeniri au fost trasate de catre Dumnezeu si sunt imuabile (adica nu se schimba), ori este faimos episodul cu distrugerea Sodomei si Gomorei unde se atinsese, probabil, apogeul homosexualitatii, visul oricarui homosexual (cred eu). De altfel episodul cu Sodoma si Gomora nu este singurul in care Dumnezeu isi spune parerea despre homosexuali; pe tot parcursul Bibliei ideea de "uraciune inaintea lui Dumnezeu" atunci cand este vorba de homosexuali, apare constant.

Indiferent ce va spune un guvern sau altul, o uniune sau alta, o minoritate sau o majoritate, ce legi vor da ei cu privire la homosexualitate sau casatorie intre aceleasi sexe, legea lui Dumnezeu este clara si neschimbata: HOMOSEXUALITATEA ESTE O URACIUNE INAINTEA LUI!!! Din pacate valorile acestei lumi sunt foarte migratoare; ceea ce ieri era considerat un act de moralitate astazi poate fi considerat depasit. Astfel, tot intr-un studiu de psihologie se afirma ca in anii 1890 rata divorturilor in America era de aproximativ 5%; in timp, progresiv s-a ajuns ca la cuplurile casatorite in anii 1970 sa se astepte o rata a divorturilor de aproximativ 70%. Cum s-a ajuns la aceasta situatie!? Specialistii considera ca si in 1890 erau mult mai multe cupluri nefericite decat cele 5% care au divortat, insa ele nu divortau datorita stigmatului social pe care urmau sa-l poarte si anume acela de divortat. Pe masura ce mentalitatea s-a schimbat si societatea a inceput sa nu mai stigmatizeze asa de tare aceasta categorie, divorturile s-au inmultit ajungand la procentul de 70% estimat pentru anii '90! Ori, sa nu uitam, casatoria este institutia creata de Dumnezeu in care oamenii intra si ar trebui sa se adapteze la valorile ei, si nu sa o ajusteze asa cum doresc ei.

Acesta este un exemplu de valori omenesti migratoare. Acelasi lucru s-a intamplat si cu homosexualitatea; state precum SUA sau Canada, incriminau homosexualitate in anii '30 pentru ca societatea se guverna dupa valorile morale ale lui Dumnezeu. Odata ce s-a acordat un drept vor cere altul si altul si altul... pana cand se va ajunge la idealul homosexualitatii, adica ceea ce s-a intamplat in Sodoma si Gomora (pentru cine nu stie voi parafraza pe scurt: Dumnezeu hotaraste sa distruga Sodoma si Gomora si trimite 3 ingeri la Avram. Acesta negociaza cu ei si in final ii roaga sa-l crute pe nepotul sau Lot. Ingerii se duc in Sodoma, la casa lui Lot, si il informeaza pe acesta despre planul lui Dumnezeu. In timp ce ingerii erau in casa lui Lot, oamenii (homosexualii) din Sodoma au dat buzna peste ei cerandu-i lui Lot sa-i scoata afara pentru a-i VIOLA!!!). Spre asta tind extremele valorilor omenesti cu privire la homosexualitate, nicidecum la ceea ce spune cineva mai devreme: "vrem si noi sa ne casatorim ca sa nu ii ia nimeni casa partenerului meu". Asta este o meschinarie ieftina, cum este de altfel si aceea cu infiatul copiilor pe care noi, heterosexualii, nu ii invitam in caminele noastre.

In concluzie as vre sa punctez doua idei:
1) mai devreme sau mai tarziu TOTI vom da socoteala in fata lui Dumnezeu pentru felul cum ne-am trait viata si standardul dupa care vom fi judecati nu va fi cel al Uniunii Europene sau Constitutia Americana sau altceva, ci legea lui Dumnezeu!!!

2) Dumnezeu uraste pacatul dar iubeste pacatosul. Nu vreau sa fac prozelitism, insa pentru cine vrea, Dumnezeu il poate ierta si ajuta sa isi schimbe viata (asa cum a facut-o cu multi homosexuali, de altfel).

Asa ca nu mai aburiti lumea cu "normalitatea" voastra, si "ce, noi nu avem dreptul sa ne casatorim si sa infiem copii?!" ca nu aveti de loc dreptate. S-a vorbit aici despre homosexualitate ca fiind o boala psihica; ei bine eu cred ca are de a face cu lumea aceea spirituala decazuta (diavolii mai pe intelesul tuturor) care are capacitatea de a interactiona cu omul determinandu-l sa faca aceasta uraciune, dar, asa cum spuneam, este loc de iertare pentru toti, asa ca va doresc sa AJUNGETI TOTI IN CER, DUPA CE VETI EXPERIMENTA IERTAREA LUI DUMNEZEU SI TRAIRE VIETII DUPA NORMELE SALE!!!
Musafir
Citeaza (Un cetatean liber intr-o tara li @ Feb 8 2009, 12:12 PM) *
Nu sunteti de acord cu "homalaii"? Poate ca nici ei nu sunt de acord cu Dvs.

Îmi pare sincer rău să aud asta!

CODE
O sa va luati la bataie ca sa decideti cine are dreptate si cine nu?

Nu sunt un om violent şi nu consider impunerea opiniei prin forţă a fi o soluţie.

CODE
Nu puteti admite casatorii intre persoane de acelasi sex?

NU

CODE
Va imaginati ca sunteti asa de important sa va ceara cineva aprobarea sa se casatoreasca?

Nici nu doresc asta. Cel puţin nu mie, ci Stării civile.

CODE
Dvs. ati cerut aprobarea cuiva ca sa va casatoriti cu cine v-a poftit inima - cu exceptia viitoarei sotii, eventual?

Bineînţeles... părinţilor în primul rând.


CODE
Considerati homosexualitatea o boala mintala?

CATEGORIC! Dar nu moştenită, ci dobândită prin anumite evenimente nefericite.

CODE
Dar cine sunteti Dvs. sa va dati cu parerea despre boli mintale?

Eu sunt "Un cetatean liber intr-o tara libera".

CODE
Vreun eminent psihiatru, celebru autor de tipologii ale bolilor mentale?

Nicidecum, însă citesc şi analizez. Poate mă convingeţi dumneavoastră că nu este aşa.

CODE
Nu spuneti nimic despre cine sunteti Dvs. si de ce v-ar lua cineva parerea in considerare.

Nici nu am de gând să mă descriu sau să îmi public autobiografia pe forum sau orice alte detalii. Nu văd rostul. Nu mă deranjează dacă alţi oameni îmi ignoră părerea, dar se pare că dumneavoastră nu faceţi parte din ei.

CODE
Spuneti doar ca nu sunteti homofob - probabil ca nu sunteti nici rasist, doar ca-i urati de moarte pe tigani si v-ati fi dorit ca Antonescu si Hitler sa mai fi trait vreo cativa ani.

Nicidecum. Nu sunt de acord cu omorul sub nici un fel, indiferent de rasă, etnie, înclinaţie sexuală sau alte caracteristici. Toţi au dreptul la viaţă.

CODE
Nu va faceti griji, nu-i pasa nimanui ce credeti Dvs. si n-o sa va ceara nimeni aprobarea ca sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta.

Nu îmi fac griji, staţi liniştit. Din partea mea să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi.

DAR când vine vorba de GAY-Parade, nunţi, căsătorii sau de alte manifestări publice AM UN PUNCT DE VEDERE PRIN SIMPLUL FAPT CĂ SUNT CETĂŢEAN CU DREPTURI DEPLINE. Şi asta nu mi-o poate lua nimeni: nici homosexualii, nici lezbiencele şi nici heterosexualii. Dacă eu aşa consider să nu fiu de acord pentru diferite motive (printre care conservarea statutului de FAMILIE) atunci eu aşa îmi voi exprima părerea.

CODE
Noroc ca exista internetul unde sa va revarsati fara oprelisti ura fata de oameni cu pareri diferite despre viata,

Dar nu mă înţelegeţi: eu nu urăsc pe nimeni. Eu consider că acei oameni de care ziceţi, care au o concepţie "diferită" de viaţă, au nevoie de consiliere şi ajutor. Dacă ei consideră că este normal să trăiască în felul acesta, repet, nu am nici o problemă DAR SĂ O FACĂ ÎN DISCREŢIE. Dumnezeu să le dea sănătate şi fericire!

CODE
ca daca v-ati exprima opiniile astea in public, ati fi pasibil de incitare la ura si discriminare, un delict penal chiar si in Romania.

Păi forumul acesta nu este public? Sau am trimis din greşală un mesaj privat către dumneavoastră? Şi care opinii să le exprim? cele inventate de dumneavoastră mai sus? căci ale mele nu incită la ură, ba chiar la ajutorul pentru aceşti oameni.
Deci dacă am o părere contrară de cea a dumneavoastră imediat sunt un discriminator fără scrupule. Cu alte cuvinte, dacă doresc să fiu "legal", trebuie să fiu de acord cu aşa numita "căsătorie homosexuală". Adică, dumneavoastră sunteţi "Un cetatean liber intr-o tara libera", vă exprimaţi pct de vedere, dar dacă eu tot "Un cetatean liber intr-o tara libera" nu sunt de acord cu dumneavoastră, şi consider conservarea statutului familiei de acum ca fiind importantă, eu sunt un delicvent!!! Nici nu mă aşteptam la alt răspuns sincer să fiu.

CODE
Mi-e mila de oameni ca Dvs. care nu sunt capabili sa accepte ca lumea in care traiesc e mult mai diversa, mai bogata si mai interesanta decat isi pot ei imagina si ca parerile lor au incetat de multi, multi ani sa mai aiba vreo relevanta dincolo de zidurile azilului de batrani.

Din partea mea curcubeul să răsară deasupra noastră, şi cât mai multă lume să se diversifice şi să se coloreze şi să deseneze, şi să fie mai interesantă, DAR VECI PURURI AMIN NU VOI FI DE ACORD CU CĂSĂTORIA ÎNTRE PERSOANE DE ACELAŞI SEX, CU ATÂT MAI MULT ADOPŢIA DE COPII DE CĂTRE ACEŞTIA ÎN ROMÂNIA.

Dar bineînţeles sunt alte state care permit acest lucru, şi nu am nimic de obiectat.

Toate cele bune!
Europeanul
Citeaza (gigel de luxembourg @ Feb 8 2009, 08:17 PM) *
adica vrei sa spui ca ar dovedi cumva ca barbatii heterosexuali abuzeaza mai mult copiii decat cei homosexuali? Eu zic ca nu si ca dovedeste exact contrariul a ceea ce incerci tu sa spui, daca tii cont ca procentul de homosexuali este undeva in jurul a 5% si, cu toate astea 11% din baieti au fost abuzati de catre acei 5%. Mai mult, nu tii cont de faptul ca maturitatea sexuala apare la fete cu 2 ani mai devreme decat in cazul baietilor (prima menstruatie apare, in Romania, mai devreme de 14 ani), asa ca o mare parte din acel 21% e posibil sa fie format din fete care nu mai erau copile ci tinere femei (nu zic ca nu e grav ci doar ca nu mai poti vorbi de pedofilie).Statistici efectuate in SUA au aratat ca:

In 2003, the National Child Abuse and Neglect Data System reported 78,188 victims of sexual abuse in the U.S. (USDHHS, 2005). This is a rate of 1.2 per 1,000 American children (Douglas & Finklehor, 2005).

Girls are sexually abused three times more often than boys (Sedlak & Broadhurst, 1996).

Children of all ages are at risk, though teens may be at higher risk (Douglas & Finklehor, 2005).

Sexual abuse is commonly associated with other family problems, such as parental alcoholism, parental rejection, and parental marital conflict (Douglas & Finklehor, 2005).

More than 90% are men (Douglas & Finklehor, 2005). However, some believe sexual abuse by women is underreported. Offenders are most often acquaintances (approximately 50%) followed by family members (approximately 25% to 33%) and strangers (7% to 25%) (Douglas & Finklehor, 2005).

http://www.fosteringperspectives.org/fp_v10n2/stats.htm


Abuzurile sexuale asupra copiilor de orice sex comise de adulti de orice sex sunt fapte abominabile ce trebuie pedepsite foarte sever.

Insa, judecand dupa statistici, se poate spune cu siguranta ca de 3 ori mai multe fetite decat baieti sunt victimele abuzurilor sexuale comise de barbati. Iar argumentul conform caruia homosexualii reprezinta doar 5% din populatia masculina dar 25% din molestatorii de copii este eronat fiindca nu se poate preciza din aceste statistici ca barbatii care molesteaza baieti sunt exclusiv homosexuali, heterosexuali sau bisexuali.

Un pedofil nu este homosexual sau heterosexual, ci este doar pedofil, adica atras de copii (pre-puberi) carora nu li s-au dezvoltat caracteristicile sexuale. Un homosexual este un adult atras tocmai de caracteristicile sexuale ale altor adulti de acelasi sex.

Prin definitie, un homosexual (sau un heterosexual) nu poate fi atras de un individ fara caracteristici sexuale bine definite, intrucat acestuia ii lipseste chiar obiectul atractiei - sau, altfel spus, atractia sexuala nu se poate produce in absenta caracteristicilor sexuale care constituie insusi obiectul atractiei.

Din punctul meu de vedere, discutia despre homosexualitate si pedofilie e incheiata, pentru ca cei doi termeni nu au nici o legatura, asa cum nici intre heterosexualitate si pedofilie nu exista nici o legatura.
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 10:01 PM) *
Girls are sexually abused three times more often than boys (Sedlak & Broadhurst, 1996).
More than 90% are men (Douglas & Finklehor, 2005).


deci 25% dintre molestatori, care sunt 90% barbati maturi, abuzeaza baietii. tinand cont ca homosexualii reprezinta 5% din populatie rezulta o incidenta de 5 ori mai mare a molestatorilor in cazul homosexualilor. soooooo?

Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 10:01 PM) *
Iar argumentul conform caruia homosexualii reprezinta doar 5% din populatia masculina dar 25% din molestatorii de copii este eronat fiindca nu se poate preciza din aceste statistici ca barbatii care molesteaza baieti sunt exclusiv homosexuali, heterosexuali sau bisexuali.


europene, stii ce inseamna heterosexual? e unu caruia ii place sexul opus. cum mama naibii sa abuzeze un heterosexual un baiat daca lui ii place sexul opus? hai, incearca sa-ti scoti castravetele si sa gandesti un pic cu capul. uite, de asta am eu boala pe militantii homosexuali ca tine, ca denaturati adevarul si aburiti lumea.

ca sa intelegi o data pentru totdeauna. homosexualitatea este o perversiune. acolo unde mintea este pervertita este foarte posibil sa existe mai multe perversiuni. anomaliile gen uro, fisting, scato, gang bang sunt mult mai frecvente in randurile homosexualilor. asa ca ma leshi cu chestiile astea?

Nu vreau sa spun ca toti homosexualii sunt neaparat niste pervertiti la maxim. Exista si homosexuali "normali", care iubesc o singura persoana, care cauta sa aiba o relatie normala alaturi de altcineva. Procentajul de cei care cauta sex pasager, toilet sex, group sex, uro si alte perversiuni este mult prea mare in randul homosexualilor comparat cu cel al heterosexualilor.

Toate bune, sau, vorba voastra, bon anus!
Europeanul
Citeaza (Dumnezeu va iubeste si pe voi @ Feb 8 2009, 09:15 PM) *
Odata ce s-a acordat un drept vor cere altul si altul si altul... pana cand se va ajunge la idealul homosexualitatii, adica ceea ce s-a intamplat in Sodoma si Gomora (pentru cine nu stie voi parafraza pe scurt: Dumnezeu hotaraste sa distruga Sodoma si Gomora si trimite 3 ingeri la Avram. Acesta negociaza cu ei si in final ii roaga sa-l crute pe nepotul sau Lot. Ingerii se duc in Sodoma, la casa lui Lot, si il informeaza pe acesta despre planul lui Dumnezeu. In timp ce ingerii erau in casa lui Lot, oamenii (homosexualii) din Sodoma au dat buzna peste ei cerandu-i lui Lot sa-i scoata afara pentru a-i VIOLA!!!). Spre asta tind extremele valorilor omenesti cu privire la homosexualitate, nicidecum la ceea ce spune cineva mai devreme: "vrem si noi sa ne casatorim ca sa nu ii ia nimeni casa partenerului meu". Asta este o meschinarie ieftina, cum este de altfel si aceea cu infiatul copiilor pe care noi, heterosexualii, nu ii invitam in caminele noastre.


Presupun ca stiti si continuarea povestii biblice. Daca nu, o redau mai jos, cuvant cu cuvant din Geneza 19:30-38:

30 Lot a ieşit din Ţoar şi a rămas pe munte, cu cele două fete ale lui, căci s'a temut să rămînă în Ţoar. A locuit într'o peşteră, cu cele două fete ale lui.

31 Cea mai mare a zis celei mai tinere: "Tatăl nostru este bătrîn; şi nu mai este nici un bărbat în ţinutul acesta, ca să intre la noi, după obiceiul tuturor ţărilor.

32 Vino, să punem pe tatăl nostru să bea vin, şi să ne culcăm cu el, ca să ne păstrăm sămînţa prin tatăl nostru."

33 Au făcut dar pe tatăl lor de a băut vin în noaptea aceea; şi cea mai mare s'a dus şi s'a culcat cu tatăl ei. El n'a băgat de seamă nici cînd s'a culcat ea, nici cînd s'a sculat.

34 A doua zi, cea mai mare a zis celei mai tinere: "Iată, eu m'am culcat în noaptea trecută cu tatăl meu; haidem să-i dăm să bea vin şi în noaptea aceasta, şi du-te de te culcă şi tu cu el, ca să ne păstrăm sămînţa prin tatăl nostru."

35 Au dat tatălui lor de a băut vin şi în noaptea aceea; apoi cea mai tînără s'a dus şi s'a culcat cu el. El n'a băgat de seamă nici cînd s'a culcat ea, nici cînd s'a sculat.

36 Cele două fete ale lui Lot au rămas astfel însărcinate de tatăl lor.

37 Cea mai mare a născut un fiu, căruia i-a pus numele Moab; el este tatăl Moabiţilor din ziua de azi.

38 Cea mai tînără a născut şi ea un fiu, căruia i-a pus numele Ben-Ammi: el este tatăl Amoniţilor din ziua de azi.


Cum i-a pedepsit Dumnezeu pe Lot si pe fiicele sale? Nici macar nu s-a sinchisit de ei. De aici conchid ca homosexualitatea (sodomia) e o uraciune inaintea Domnului, dar incestul (heterosexual, evident) nu e deloc, ba chiar o fi o frumusete inaintea Domnului.
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 09:08 PM) *
Adica fetele de 14-16 ani sunt tinere femei, insa baietii de aceeasi varsta sunt niste copii inocenti?


te faci ca nu intelegi sau chiar nu te duce capul?
Ce vreau sa spun este ca una este sa faci sex cu o fata de 15 ani care arata de 18 sau 20(adica pare femeie si nu copil) si alta e sa faci sex cu un copil de 8-10 ani. Asta vreau sa spun, ca in statistica aia sunt bagate multe fete cu varste apropiate de 16 ani care, cu siguranta, aratau mai curand a femei decat a copil. Oare de ce situl ala nu publica si statisticile pe grupe de varste, sa vezi cum scade vertiginos numarul de "fete" abuzate cand vorbim de varste <12 ani pe cand la baieti ar fi o distributie relativ constanta pe grupe de varste.
gigel de luxembourg
Citeaza (Europeanul @ Feb 8 2009, 10:24 PM) *
Cum i-a pedepsit Dumnezeu pe Lot si pe fiicele sale? Nici macar nu s-a sinchisit de ei. De aici conchid ca homosexualitatea (sodomia) e o uraciune inaintea Domnului, dar incestul (heterosexual, evident) nu e deloc, ba chiar o fi o frumusete inaintea Domnului.

se pare ca da. deci e mai nasol si decat incestul. ce faci acum?
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.